Naar verduurSaam Energieloket
(0314) 820 360
info@achterhoekduurzaamverbouwen.nl

Start vandaag

Uw klanten hechten aan comfortabele, energiezuinige woningen of betaalbare huisvesting. Inspelen op de behoefte om de huisvesting te verbeteren, creëert nieuwe marktkansen voor u als bouwer, installateur of leverancier. Achterhoek Duurzaam Verbouwen werkt samen met marktpartijen om deze markt in beweging te brengen. Doe mee en start vandaag nog.

Verdien morgen

Voor de leveranciers van verduurSaam energieloket organiseren we regelmatig kennissessies. Op deze bijeenkomsten worden presentaties gegeven die interessant zijn voor u, als leverancier.Na afloop van de kennissessies is er de mogelijkheid tot netwerken met mensen uit uw vakgebied onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat kan ik doen?

Energiebesparing is nuttig en levert gelijk financieel voordeel op. Voor bedrijven is dat extra interessant. Met duurzame oplossingen kunnen kosten structureel worden verlaagd en geeft u een impuls aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bekijk hier de maatregelen die mogelijk zijn.

Lees meer »

Overzicht leveranciers

Door in te spelen op de huidige ontwikkelingen kunnen deelnemers in de bouwketen hun concurrentiepositie versterken en daarmee hun toekomst veiligstellen. 

 

Mis de boot niet: start vandaag, verdien morgen! Bekijk hier welke collega's u al voorgingen!

Lees meer »

Disclaimer
Contact
Achterhoekduurzaamverbouwen.nl is een initiatief van stichting achterhoek duurzaam bouwen